wie zijn we

Ervaring troef

Aquaproef is de specialist in het bestrijden van vochtproblemen in uw woning. Door meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector kwamen wij in contact met vele woningen waar er een accuut vochtprobleem is. Door een goede productkennis en opgedane ervaring specialiseerden we ons in het bestrijden van de verschillende vochtproblemen.

Er zijn veel verschillende oorzaken waarom uw woning te kampen heeft met vochtproblemen zoals

  • overvloedige regen
  • lekkende dakgoten of leidingen

Om het probleem zorgvuldig op te lossen is een persoonlijke aanpak zeer belangrijk. Daarom komen wij vrijblijvend langs om een juiste diagnose te stellen en zo ook een passende oplossing aan te bieden indien het gaat om opstijgend vocht. Geheel vrijblijvend. Contacteer ons dus via het contactformulier of offerteformulier en onze ervaren medewerkers komen graag bij u langs.

Kiest u voor Aquaproef dan kiest u voor ruime vakkennis, betrouwbaarheid en een zorgvuldige uitvoering van de werken. Onze tevreden klanten zijn daar het mooie bewijs van.

Alles begint met het juiste advies

Soms lijkt er sprake te zijn van optrekkend vocht, maar is het een ander probleem zoals waterschade. Waterschade heeft een hele andere aanpak nodig. U kunt dan denken aan een beschadigde waterleiding of verwarmingsleiding in een vloer of muur. Of waterschade door slagregen tegen uw buitenmuren. Een dakgoot of een andere leiding die lekt.
Bij twijfel of het daadwerkelijk opstijgend vocht is, neem contact op met een van onze medewerkers en deze constateert het juiste probleem. Mocht het geen opstijgend vocht zijn, dan geven wij u dit graag mee en kunnen we u begeleiden met de juiste aanpak van het probleem.

Pak nu uw vochtproblemen aan en wacht niet tot het te laat is!

Vraag hier uw gratis offerte