premies

Wat is de kostprijs van een behandeling?

De prijs om opstijgend vocht aan te pakken, hangt af van elke specifieke situatie. Hoe ver is het vocht al gestegen? Hoeveel waterschade is er? Beperkt het probleem zich tot één muur of moet het hele huis aangepakt worden?
Het is dus moeilijk om een vaste prijs voor opstijgend vocht voorop te stellen. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector en onze productkennis kunnen wij een perfecte inschatting maken tijdens een gratis en vrijblijvende diagnose. Wij komen langs en bekijken het probleem en zorgen meteen voor een scherpe en correcte prijsinschatting.

Premies voor uw behandeling

De problematiek die opstijgend vocht in muren met zich meebrengt is ook de Vlaamse overheid niet ontgaan. Via de renovatiepremie of de verbeteringspremie wordt de kans geboden om beroep te doen op de financiële overheidssteun om de muren, die door opstijgend vocht aangetast zijn, te herstellen en het probleem definitief op te lossen. Opstijgend vocht behandelen wordt op verschillende overheidsniveau's financieel ondersteund. Belangrijk is natuurlijk dat u aan bepaalde voorwaarden moet voldoen om voor deze steun in aanmerking te komen. Via www.wonenvlaanderen.be kunt u meer informatie terugvinden over de specifieke voorwaarden.

interessante links

Pak nu uw vochtproblemen aan en wacht niet tot het te laat is!

Vraag hier uw gratis offerte