behandeling

Behandeling van opstijgend vocht

Opstijgend vocht is een serieus probleem. Het dringt door tot in de kern van uw muren. U zult verkleuringen ondervinden. Verf of behang raken beschadigd. Bovendien is een vochtig huis zeer ongezond. Het is ook niet bepaald aangenaam als uw kelder altijd onder water staat.

Muren behandelen

Op het eerste zicht is het behandelen van opstijgend vocht heel simpel. U boort een rij gaatjes in de muur en spuit er een product in. Maar opstijgend vocht is bijzonder hardnekkig. De minste fout in de behandeling is genoeg om het vocht in geen tijd weer vrij spel te geven.

Met Aquaproef kiest u voor een duurzame oplossing.

Rekeninghoudend met enkele elementen:

  • Muurdikte
  • Berekening boordiepte
  • Berekening afstand
  • Berekening van de grootte van de gaatjes
  • Juiste patroon: horizontaal of zigzag
  • Berekening van de beste inboorhoek

Deze elementen zijn cruciaal voor de beste behandeling. Andere factoren zijn ook zeer belangrijk maar we zorgen voor de meest effectieve uitkomsten.

Ook het injecteren is geen sinecure. Dat doen we met voldoende product en een pomp onder lage druk. Want het belangrijkste is de totale verzadiging van de muur. Alleen dan kunt u een perfecte oplossing garanderen. Het principe is eigenlijk simpel. We lossen geconcentreerde microsiliconen op in water. Deze microsiliconen dringen tot diep door in de fijnste poriƫn van het metselwerk. Daar ontstaat een reactie tussen de microsiliconen en het aanwezige silicium. En zo vormt zich een ondoordringbare zone die het opstijgend vocht tegenhoudt.

Dikke muren behandelen

Als uw huis wordt geplaagd door opstijgend vocht doe je beter beroep op ervaren behandelaars. Als de behandeling niet volgens de regels van de kunst gebeurt, zal het opstijgend vocht snel weer de kop op steken. Zeker bij dikke muren. In dikke muren zitten holle ruimtes. En dat maakt de behandeling tegen opstijgend vocht extra moeilijk. De injectievloeistof loopt via deze holtes gewoon weg. En dus heeft de behandeling geen enkel effect. We zorgen ervoor dat dit niet voorkomt en dat de behandeling toch duurzaam en effectief is.

Pak nu uw vochtproblemen aan en wacht niet tot het te laat is!

Vraag hier uw gratis offerte